Marc Vael maakt promotie bij Danaher

Dit artikel delen:

Marc Vael wordt bij de Danaher groep platform chief information security officer. Daarmee maakt hij een mooie promotie. Hij was tot nog toe aan de slag bij Esko.

Vier jaar geleden werd beveiligingsspecialist Marc Vael als it security-directeur aangetrokken door Esko. Het bedrijf uit Gent werd begin 2011 overgenomen door de Amerikaanse Danaher met een hoofdzetel in Washington. De bio- en life science-groep staat met 69.000 werknemers in 140 landen voor een omzet van 22,3 miljard dollar.

Vael wordt er nu dus platform chief information officer voor de 'packaging en color management'-organisatie waarvan Pantone een van de bekendste merken is. Hij moet er binnen het drie jaar Atlas-programma waken over security en privacy voor vier bedrijven binnen de groep. Daarbij zal hij de link moeten leggen tussen r&d, verkoop, procurement en hr.

Vael is ere-fellow van de faculteit economie en bedrijfswetenschappen van de KULeuven. Hij startte zijn loopbaan in 1993 bij IBM en werkte bij Arthur Anderen, KPMG en Smals.      

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-13T11:51:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.