Rudy Mettens wordt verkoopdirecteur Adobe Benelux

Dit artikel delen:
carriere

Rudy Mettens, die al enkele jaren country manager is bij Adobe Belux krijgt nu ook een Benelux-functie. Hij wordt verkoopdirecteur van de Digital Experience oplossingen.

Mettens heeft heel wat ervaring in de it-sector. In de zomer van 1994 begint hij als accountmanager bij Dolmen (nadien RealDolmen, Gfi en Enetum). Zes jaar later verhuist hij naar Pelegrine Systems als global account manager om dan in 2006 aan de slag te gaan bij HP Enterprise. Hij groeit er door van sofware sales executive tot country manager Belux HPE Software.

Adobe

Rudy Mettens

In de lente van 2017 trekt Adobe hem aan als country manager Belux. Dat blijft hij nu nog maar hij krijgt er een Benelux-functie bij en wordt verantwoordelijk voor de verkoop binnen de nieuwe afdeling Digital Experience Solutions. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-20T09:40:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.