HeadFirst Group neemt Belgische ProUnity over

Dit artikel delen:

HeadFirst Group heeft zijn Belgische evenknie ProUnity gekocht. De it-personeelsmakelaar verdrievoudigt met de overname van het bedrijf uit Brussel zijn bestaande business in België en zegt nu hier te kunnen wedijveren met de grote dienstverleners op it-inhuurgebied. ProUnity behoudt zijn naam en managementteam.

ProUnity bedient ruim veertig opdrachtgevers, grotendeels grootzakelijke bedrijven en organisaties in het publieke domein. Het bedrijf claimt via zijn eigen marktplaats ruim tienduizend ict-freelancers te bereiken. Voor de HeadFirst Group, dat sinds 2016 op de Belgische markt actief is, betekent de toevoeging van ProUnity dan ook een duidelijke versterking van de activiteiten alhier. Headfirst bestiert eveneens een eigen inhuurplatform, Select geheten.

Headfirst Group is de afgelopen jaren flink gegroeid, onder meer door overnames van intermediair Between Staffing en wervingsspecialist Sterksen in respectievelijk 2020 en 2021. De it-inhuurspecialist wordt voor de verdere gewenste Europese groei financieel ondersteund door investeerder Kartesia die in 2020 een minderheidsbelang in de arbeidsbemiddelaar nam.  Afgelopen 1 februari werd Marion van Happen benoemd tot algemeen directeur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-14T12:02:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.