IT for Business en Cionet werken samen

Dit artikel delen:

IT for Business en Cionet, de twee internationale netwerkorganisaties voor digitale leiders, gaan wereldwijd samenwerken. Beide organisaties verbreden daarmee hun geografische bereik.

IT for Business, opgericht in Frankrijk in 1966, is in 2018 overgenomen door de Cho You Group. Het bestaat inmiddels uit een mediaorganisatie en een serviceclub ten dienste van it-executives. Cionet is in 2005 door Hendrik Deckers in België opgestart en uitgegroeid tot een netwerk van meer dan 10.000 digitale leiders in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika.

Luc Hendrikx, ceo van Cionet, vindt het logisch dat de twee partijen gaan samenwerken, omdat hun doelgroepen allemaal te maken hebben met dezelfde uitdagingen: ‘de digitale transformatie van hun organisaties, de zoektocht naar ecologische duurzaamheid en het beheersen van de Cloud’.

Met de samenwerking betreedt Cionet de Franse markt; het tiende Europese land waar de organisatie aanwezig is. De samenwerking zorgt voor een versterkt Europees team dat volgens beide partijen in staat is 'digital leaders wereldwijd te ondersteunen'.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-05T11:11:00.000Z Teus Molenaar


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.