Hr-softwarebedrijf Dileoz naar Wallonië en Nederland

Dit artikel delen:
België en Nederland

Hr-softwareleverancier Dileoz uit Zaventem krijgt een kapitaalinjectie van 2,5 miljoen euro. Het geld komt van investeerder Pride Capital Partners die bij Dileoz instapt. De financiële steun zal worden aangewend voor de verdere ontwikkeling van de software en geografische uitbreiding.

Tot nog toe bediende Dileoz vooral klanten in de Vlaamse overheidssector. Plan is naar Wallonië en Nederland uit te breiden. Samen met Pride gaat het bedrijf ook strategische partners zoeken en overnames realiseren.

Dileoz begon in 2008 als een value-added reseller van de Oracle-hr-oplossing genaamd Peoplesoft. In 2019 werd het Dileoz Payroll Platform gelanceerd, een volledige hr-erp-oplossing voor het end-to-end-beheer van de salarisafrekening. Guido Dierckx, oprichter en baas van Dileoz, wil zijn bedrijf uitbouwen tot een toonaangevende hr-speler voor salarisverwerking in de Benelux voor instellingen en overheid gerelateerde organisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-25T11:45:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.