Sogeti opent nieuw kantoor in Gent

Dit artikel delen:

Gent.

Sogeti opent, naast hun bestaande hoofdkantoor in Diegem, een nieuw kantoor in ons land. Dat bevindt zich in Gent aan de Ghelamco Arena. Yvain Verelst, tot voor kort aan de slag bij Cronos en recent benoemd tot directeur bij Sogeti Belgium, gaat het kantoor in Gent leiden. Niet dat het daar een drukke bedoening zal worden.

In het kantoor in Gent gaan een tiental mensen aan de slag, al is dat in een afwisselende samenstelling. Sogeti is onderdeel van de CapGemini groep. Capgemini België telt 2.100 medewerkers in ons land, waarvan er dagelijks naar schatting een hondervijftigtal op het kantoor in Diegem werken. De meeste consultants van de groep werden flexibel en vaak bij de klant. Eigenlijk zowat van overal.

Met hun aanwezigheid met Sogeti in Gent, willen ze het makkelijker maken voor klanten uit de regio om hen te bereiken. Het moet ook een bereikbare werkplek zijn voor medewerkers uit de buurt. Het kantoor wordt op donderdag 8 december geopend. Dergelijke initiatieven lijken een bredere trend te vormen binnen de groep. Want Sogeti breidt zijn lokale aanwezigheid uit met, naast België, nieuwe regionale kantoren in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

Aanwervingen

Capgemini geeft ook inzage in zijn aanwervingsplannen. Volgend jaar zouden ze graag driehonderd nieuwe medewerkers aanwerven, waarvan 150 young professionals. Die aanwervingen zijn voor de ganse groep in ons land. Dus ook Sogeti en ook Capgemini Invest en Capgemini Engineering; zij maken allemaal deel uit van Capgemini Belgium.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-29T11:41:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.