Christel Verhoye wordt partner bij Deloitte

Dit artikel delen:

Christel Verhoye wordt partner bij Deloitte en wordt er verantwoordelijk voor de diensten die gebaseerd zijn op het hr-platform van SAP en SAP-dochter Succesfactors. Ze brengt 8 jaar wereldwijde ervaring mee.

Christel Verhoye was sinds eind 2015 aan de slag bij SAP, eerst als service delivery executive en vervolgens als regional vice president customer engagement & retention. In de lente van 2018 werd ze bij de SAP-afdeling Succesfactors regional service delivery lead voor emea. Een jaar later werd ze er regional customer officer emea en het Midden-Oosten. Ze moest er voor alle multinationals zorgen. 

Verhoye begon haar loopbaan in 1989 bij Compaq (later HP). Drie jaar later ging ze bij KBC Securities aan de slag als hr-manager. Daar bleef ze twaalf jaar. In 2007 werd ze aangetrokken door NorthgateArinso en verhuisde ze naar het Spaanse Granada waar ze managing director werd van het internationale delivery center. Ze liet het aantal medewerkers groeien van 350 tot achthonderd. Ze werd er tevens regional executive hr outsourcing verantwoordelijk voor Europa en Latijns-Amerika.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-03-17T13:06:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.