Boek: Hoe blijf je als it'er vitaal?

Recensenten gezocht

Dit artikel delen:

Vitaloog Remco Nijkamp.

In een wereld waar hoofd en logica de boventoon voeren, is er vaak weinig aandacht voor de 'zachtere' factoren die belangrijk zijn voor een gebalanceerd en energiek leven. Vitaloog Remco Nijkamp heeft daarom een boek geschreven dat een frisse kijk werpt op vitaliteit en welzijn voor it-professionals en andere 'denkers met het hoofd'. Computable zoekt een aantal lezers die zich aangesproken voelen en het boek 'Vitaliteit voor it'ers en andere hoofddenkers: Een helder perspectief op welzijn en werkgeluk' willen bespreken.

Loopbaancoach en vitaloog Remco Nijkamp, die als architect ook kan bogen op de nodige ervaring in de it-sector, schreef zijn boek omdat het verloop en verzuim in de doelgroep van it'ers hoog is en ze niet makkelijk aan te spreken zijn over zaken als werkdruk en -geluk.

In genoemde uitgave ligt de focus op de wereld van it-professionals en andere hoofddenkers die geneigd zijn om actiegericht te handelen en hun omgeving vanuit logica te benaderen. Het boek benadrukt dat vitaliteit veel breder is dan alleen meer sporten en minder eten. Het spoort lezers aan om de diverse aspecten van vitaliteit te onderzoeken en biedt concrete handvatten bij het streven naar een energiek en vervuld leven.

Het boek stimuleert volgens de auteur zelfregie bij medewerkers en helpt energie en betrokkenheid bij het werk te verhogen, terwijl het tegelijkertijd uitval vermindert - zowel op de werkvloer als in de persoonlijke sfeer.

Recensie?

Lezers die een recensie willen schrijven over dit boek sturen een e-mail naar redactie@computable.nl o.v.v. 'Boek: Vitaliteit voor it'ers'. Bij over-inschrijving vindt een loting plaats. De recensie dient op 9 oktober 2023 in het bezit te zijn van de redactie van Computable.

NB De inzendtermijn is gesloten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-19T11:00:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.