Jochen Maertens leidt Conxion

Dit artikel delen:

Jochen Maertens wordt de managing director van Conxion, de Microsoft-integrator die zich tot nu toe vooral op Vlaanderen toelegde. Hij rapporteert aan ceo Chris Debyser.

Jochen Maertens begon zijn loopbaan begin 2000 als cio bij Agoria. In februari 2006 begon hij zijn eigen onderneming Synergics dat in 2021 eigendom werd van Wortell. Hij was enige tijd ook voorzitter van de raad van bestuur van Cloudalize en lid van de adviesraad van Awingu dat eerder dit jaar verkocht werd aan Corell.

Hij zal zich vooral toeleggen op de uitbreiding van Conxion in Nederland en de integratie van de overnames van WestSys, FORT:LOX, Xams, Sharecom en ITCE.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-22T17:39:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.