Orange past zijn prijzen aan

Orange Belgium past vanaf 1 juni een aantal prijzen aan. Telkens komt er bij de tarieven van de mobiele abonnementen vijf tot tien procent bij. Tegelijk zal de telecomoperator de datalimiet van zijn Go-mobiele-abonnementen verhogen. Prijzen voor het Hey!-aanbod van Orange veranderen niet.

Bij de mobiele abonnementen Go Light (van tien naar elf euro) en Go Plus (van twintig naar 21 euro) komt er telkens een euro bij. Go Intense tikt met twee euro aan (van dertig naar 32 euro) en bij Go Extreme gaat het om een prijsverhoging van drie euro (van veertig naar 43 euro). Go Extreme Special Edition wordt verhoogd van dertig naar 33 euro.

Orange wijt de verhoging aan de huidige economische context, gekenmerkt door ongeziene inflatieniveaus ‘waarbij de prijzen voor energie, technologische apparatuur, maar ook de loonkosten snel stijgen en een impact hebben op de kostenstructuur van Orange Belgium en zijn leveranciers en partners.’

Tegelijk zullen deze aanpassingen, volgens Orange, vanaf 1 juni gepaard gaan met een verhoging van de beschikbare data. Alle tariefplannen zullen worden aangepast volgens een zogenaamde ‘meer-voor- meer’-logica. De datalimiet van elk tariefplan zal worden verhoogd, met bijvoorbeeld de Go Extreme die tien GB extra data biedt, dus zeventig GB in totaal per maand.

Voor de klanten met meerdere kaarten en voor klanten van de all-in-één-bundels, zoals Love-klanten die een vast internetabonnement hebben, voorziet Orange extra kortingen.

Bij het volledig digitale merk Hey!, dat Orange Belgium onlangs lanceerde, veranderen de prijzen niet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-04-05T12:51:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.