Mijn Burgerprofiel opgenomen in appstore

Mijn Burgerprofiel is voortaan beschikbaar in de appstore. Dankzij de smarthone-app kan je al je overheidsdocumenten en attesten van de Vlaamse Gemeenschap downloaden.

Het gaat over het attest van gezinssamenstelling of van verblijfplaats, afschriften uit het bevolkingsregister of van het strafregister. Je kan er ook de e-box mee activeren. Inloggen kan via Itsme.

De app Mijn Burgerprofiel is uitgewerkt door het agentschap Digitaal Vlaanderen. De online-versie werd eerder dit jaar bekroond door Computable.be als het beste ‘IT Project of the year in Public Market’. Het werd geleid door administrateur-generaal Barbara Van Den Haute die onlangs overstapte naar Microsoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-11T11:58:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.