Cipal investeert 4 miljoen in kleurendrukproductie

Stijging

De intercommunale Cipal bespaarde met Xerox niet enkel 40 procent op de documentaire kosten, er werd ook een investering van vier miljoen voorzien in kleurendrukproductiesystemen. Dit bedrag wordt gespreid over de komende zeven jaar.

De samenwerking tussen Xerox en Cipal dateert al van 2013. In dat jaar werd Xerox door de intercommunale Cipal belast met het onderhoud van zijn uit verschillende merken samengestelde kantoorprinterpark en met het beheer van de geleverde verbruiksgoederen. In 2014 kreeg deze overeenkomst een upgrade met de ondertekening van een contract voor het beheer van de afdrukdiensten. 

In het kader van dat contract rationaliseert Xerox de bestaande meermerkeninfrastructuur door het zestigtal toestellen ter plaatse, voor het merendeel printers, te vervangen door een beperkt aantal multifunctionele systemen die werken met oplossingen zoals Xerox FollowMe. Dankzij deze volledig beveiligde oplossing kunnen de gebruikers hun printjobs op een van de multifunctionele systemen naar keuze vrijgeven met behulp van hun badge, wetende dat de wachtende documenten gedurende acht uur op een server worden bewaard.

De laatste investering tot dusver, die in november 2015 werd goedgekeurd, betreft een gecentraliseerde oplossing voor de productie van transactionele documenten voor die geïnstalleerd is in de print room van de Cipal-vestiging in Geel, niet ver van twee andere monochrome digitale persen van Xerox.

De nieuwe oplossing omvat een productieprinter gekoppeld aan een envelopmachine en is in staat om delen van geprinte documenten zoals loonfiches te benadrukken door middel van steunkleuren. Xerox heeft als onderdeel van deze deal ook drie operatoren van de intercommunale op zijn personeelslijst overgenomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-15T11:57:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.