Ict-directeur Benelux Watteeuw verlaat Proximus

Proximus ex-ict-directeur

Bart Watteeuw die bij de Proximus Enterprise Unit verantwoordelijk was voor alle ict-diensten, inclusief Telindus Nederland en Luxemburg, verlaat de twee torens. Dat kondigde hij aan op zijn LinkedIn-profiel.

Bart Watteeuw was de sterkhouder bij de Proximus Business Unit. Eerder werkte hij twaalf jaar bij BT. En nu komt er een einde aan twaalf jaar Proximus. Vanaf december 2008 werd hij er vice president operational excellence, maar vier jaar later groeide hij door tot vice president van de Enterprise Business Unit. Sinds november 2013 was hij er directeur ict Benelux. Hij bouwde er het hele ict-portfolio op tot een succesrijk onderdeel van het bedrijfsfiliaal. 

Hij zit nog in heel wat raden van bestuur, waaronder SpearIT, Proximus ICT-expert community en Telindus Luxemburg, en Codit, Umbrio, Unbrave en Davnsi Labs. 

‘Tijd om wat te relaxen, detoxen, familie en vrienden,’ schrijft hij op LinkedIn. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-02-12T16:22:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.