Crous schuift op naar cloud- en securitytop Proximus

Proximus head of cloud and security

Christophe Crous is bij Proximus bevorderd tot hoofd cloud en security Benelux. In die rol werkt hij de strategie en ontwikkeling uit voor bedrijfsklanten. Crous is sinds kort tevens lid van de raad van bestuur van Telindus Nederland.

Christophe Crous is een Proximus-veteraan. De industrieel ingenieur elektronica werkt bijna een kwart eeuw bij de dominante operator. Hij begon er in 1997 als customer service engineer om drie jaar later door te groeien tot service level manager. In 2003 wordt hij senior technical consultant. Na jobs als ict infrastructure architect en architecture manager, wordt hij in 2012 business development & innovation manager.

In 2003 mag Crous zich executive advisor noemen van de toenmalige topman van de enterprise-afdeling, Bart Van Den Meersche. Vier jaar wordt hij bevorderd tot head of security and service intelligence Benelux en vervolgens tot head of smart networking.

In zijn nieuwe rol als verantwoordelijke voor cloud en security Benelux neemt hij dus een deel van de activiteiten van Bart Watteeuw over. Die verhuisde onlangs naar Cegeka.   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-24T10:42:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.