Hugo Detremmerie wordt sales director Tech Data

Hugo Detremmerie is door Tech Data aangetrokken als verkoopdirecteur voor België en Luxemburg. Hij moet de positie in de corporate en kmo-markt aanzwengelen.

Industrieel ingenieur Hugo Detremmerie heeft heel wat ict-ervaring in huis. Hij begon zijn loopbaan in 1988 bij Indacom maar tekende vier jaar later bij Comtech. In de lente van 1995 kwam hij bij Telindus terecht als manager voor gezondheidszorg en onderwijs. Zijn doorbraak kwam er bij Alcatel waar hij in tien jaar doorgroeide tot country director.

In de zomer van 2008 ging hij aan de slag bij Cisco waar hij dertien jaar verbleef. Hij werd er verantwoordelijk voor de distributie voor Noord-Europa. Die ervaring speelt hij ongetwijfeld uit bij Techdata.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-02T11:58:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.