Belgische Proxyclick in handen van Condeco

De Belgische scale-up Proxyclick, een specialist in check-insystemen voor bedrijven, komt in handen van Condeco, dat zich richt op software voor werkruimtebeheer. Beide bedrijven kregen tijdens en dankzij de Covid-19-crisis een duw in de rug.

Condeco, naar eigen zeggen wereldleider in werkpleksoftwareoplossingen voor bedrijven heeft de Belgische scale-up Proxyclick, een platform voor bezoekersbeheer, overgenomen. Met de overname voegt Condeco een tool voor bezoekersbeheer toe aan zijn plannings- en reserveringsplatform om zijn oplossing voor bedrijven te kunnen uitbreiden. Anderzijds versterkt Proxyclick zo zijn penetratie in het marktsegment van de grote ondernemingen.

Het Belgische Proxyclick werd gelanceerd in 2008 en ontwikkelde een cloud-gebaseerd beheerplatform om werknemers en bezoekers op de werkplek met elkaar in contact te brengen rekening houdend met de gezondheids-, veiligheids- of compliance-doelstellingen van de onderneming. Het Brusselse bedrijf werd in 2020 uitgeroepen tot Scale-up of the Year. De check-in-software wordt gebruikt op tienduizend kantoorgebouwen, bedrijfscampussen en productiesites in 110 landen en kent L'Oréal, EY, Revolut, PepsiCo, UCB en Airbnb als klanten.

Duw

Ook Condeco had 'baat' bij de pandemie. Bedrijven moeten zich aanpassen aan een flexibel model waarin kantoorwerk en werken op afstand kunnen worden gecombineerd. Daarom gingen en gaan bedrijven steeds meer op zoek naar oplossingen om hun kantoren op een meer veilige en efficiënte manier te organiseren.

Condeco heeft daarom een planning- en boekingssoftware ontwikkeld (voor werkruimtes, vergaderzalen, en parkeerplaatsen) die ontworpen is om werknemers te voorzien van de juiste tools om hen te helpen hun flexibele werkdag zo goed mogelijk te beheren. ‘Onze workspace-oplossingen bedienen nu al meer dan tweeduizend bedrijven. In deze nieuwe wereld zal bezoekersbeheer een onderscheidende factor zijn’, zegt Paul Statham, oprichter en ceo van Condeco daarover.

Personeel

Condeco zal de honderd werknemers die in dienst zijn bij Proxyclick mee overnemen. Het hoofdkantoor in Brussel wordt daarbij behouden. De drie oprichters (Gregory Blondeau, Geoffroy De Cooman en Jean-Bernard van Zuylen) staan in voor de overgang en zullen de onderneming later dit jaar verlaten.

Proxyclick is al geïntegreerd in het aanbod van Condeco, en de Belgische software zal blijven opereren onder het merk Proxyclick, verzekerde medeoprichter Geoffroy De Cooman. Een overnamebedrag wordt niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-10T10:16:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.