TheValueChain neemt Canguru over

SAP-implementatiepartner TheValueChain neemt sectorgenoot Canguru over. Daarmee haalt het 85 extra collega’s in huis.

TheValueChain en Canguru zijn meer dan tien jaar SAP-implementatiepartners. Vandaag bedienen ze als SAP-partner voornamelijk internationale bedrijven en spelen ze naar eigen zeggen een belangrijke rol binnen het SAP--portfolio voor customer experience in de Benelux en in Frankrijk.

Bij TheValueChain zijn ongeveer 260 werknemers aan de slag. Daar komen er met de overname van Canguru dus 85 bij. TheValueChain maakt zelf dan weer deel uit van de Gumption Group.

Beide bedrijven zijn dan wel vak- en sectorgenoten, de overname past ook in de strategische uitbouw van de portfolio van TheValueChain. ‘We zijn ervan overtuigd dat de gespecialiseerde kennis van Canguru van SAP Sales Cloud tot Service Cloud en van E-Commerce tot Marketing Cloud, onze dienstverlening zowel op cx-vlak als binnen de rest van ons portfolio naar een nog hoger niveau zal tillen’, aldus Ivan Leysen en Dieter Oversteyns, managing partners bij TheValueChain.

Hoeveel TheValueChain betaalt voor Canguru is niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-29T11:24:00.000Z William Visterin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.