Softwarebedrijf Chili Publish haalt tien miljoen op

Het softwarebedrijf Chili Publish uit Aalst heeft in een nieuwe investeringsronde tien miljoen euro kapitaal opgehaald. Chili Publish richt zich op populaire consumentengoederen, autoproducenten en retailers en heeft Fortune 500-merken als klant.

Chili Publish is een Belgisch bedrijf dat aan Showpad doet denken. Het is een technologiebedrijf dat marketingprocessen automatiseert. In functie hiervan biedt Chili Publisher een cloudgebaseerd automatiseringsplatform waarmee merken en bureaus visuele inhoud kunnen creëren, bewerken en delen in overeenstemming met de bestaande merkrichtlijnen. Het telt klanten als Carrefour, Coca-Cola en Mars, net als kleine en grote reclame- en communicatiebureaus.

De technologie van Chili Publish wordt ook gebruikt door softwarebedrijven met oplossingen in contentmanagement en digital asset management als Sitecore, 4AllPortal, Pimcore en Akeneo, die telkens een koppeling (kunnen) leggen hun eigen softwaretoepassingen.

De nieuwe financiering van tien miljoen euro voor Chili Publish wordt aangewend om de ontwikkeling van hun cloudplatform te versnellen, nieuwe medewerkers aan te trekken en de business in de VS en Europa te stimuleren. De financieringsronde wordt geleid door Connected Capital met medewerking van de bestaande investeerders Group MC, Pamica en PMV. Connected Capital is de vijfde investeerder die instapt bij Chili Publish.

Chili Publish werd opgericht in 2010 en groeide uit tot een team van ruim 75 mensen. Het bedrijf heeft kantoren in Aalst en in Chicago.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-30T10:10:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.