Fortino Capital neemt belang in Van Roey

Investeringsbedrijf Fortino Capital neemt een belang in Van Roey ICT Groep. Dit om de Kempense it-groep verder uit te bouwen als vooraanstaande ict-dienstverlener.

Van Roey ICT Groep is een managed ict-provider met expertise in applicaties, cloud-infrastructuur, storage, netwerken en security. Het bedrijf is een begrip in de Kempen. De hoofdzetel bevindt zich in Turnhout, aangevuld met aanwezigheid in Geel, Antwerpen en Mechelen. Van hieruit zet het bedrijf in op de ‘ontzorging’ van it-behoeften. Het bedrijf profileert zich vanuit een familiale sfeer en telt een 175-tal medewerkers. Van Roey heeft meer dan 550 klanten, organisaties in zowel de publieke als private sector. Recent heeft VanRoey.be zijn intrek genomen in de klimaatneutrale nieuwbouw Kempus in Turnhout.

Bijna dertig jaar na de oprichting komt Fortino Capital als partner aan boord, het durfkapitaalfonds van onder meer oud-Telenet-topman Duco Sickinghe. Voorheen groeide Van Roey organisch. Fortino Capital stapt, samen met de oprichter en management, in Van Roey om naar eigen zeggen ‘verdere groei te realiseren en zijn marktpositie te versterken’.

Voor Fortino Capital betekent dit de eerste investering in zijn Growth Private Equity Fund II. Hoe groot het belang is, is niet meegedeeld. Pat Van Roey blijft aan als ceo van het bedrijf.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-30T12:12:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.