Dstny betreedt Duitse markt

Duitsland

Dstny, de Europese leverancier van cloudgebaseerde zakelijke communicatieoplossingen, neemt het Duitse Easybell over. Hiermee voegt het van origine Belgische Dstiny Duitsland toe aan de landen waar het actief is.

Easybell is een uitdager op de Duitse markt rond cloudcommunicatie in Duitsland. Het bedrijf levert cloud-pbx en voip-telefonie aan zakelijke klanten. Het bedrijf heeft een omzet van 28 miljoen euro, telt 75 medewerkers en beschikt naar eigen zeggen over een netwerk van tweeduizend partners.

Naast dat netwerk en de voetafdruk in Duitsland, bleek ook de digitale aanpak van het Duitse bedrijf de reden voor de overname. ‘Easybell is jaren vooruit met hun digitale mindset en hun expertise om producten online te verkopen’, zegt Daan De Wever. Volgens de ceo van Dstny Group is het bedrijf hierdoor goed gepositioneerd om de Dstny-activiteiten in Duitsland te leiden.

Met de overname zet Dstny zijn eerste stappen op de belangrijke Duitse markt, en dit in het kader van hun Europese aanpak. Het Duitse bedrijf ziet zichzelf ook in deze rol. ‘Dstny en Easybell delen dezelfde pan-Europese visie, en door ons aan te sluiten bij Dstny kunnen we ons internationaliseringsproces aanzienlijk versnellen’, aldus Andreas Bahr, ceo van Easybell.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-26T13:04:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.