McDonald’s gaat in zee met Atos

McDonald’s België gaat samenwerken met Atos, dat de technische ondersteuning voor de restaurantketen zal leveren. De komende vijf jaar zal Atos servicedesk- en onsite-diensten voor de meer dan honderd restaurants van de groep in ons land.

Spil in de samenwerking wordt de 'restaurant technology service desk' van Atos. Die moet on-site technische ondersteuning in realtime mogelijk maken. Hierdoor kunnen de restaurants van McDonald's zich concentreren op de kernactiviteiten van het restaurant.

In de praktijk zullen Nederlandstalige en Franstalige service-desktechnici direct contact hebben met de zogenaamde onsite-serviceteams van de keten, waardoor ze die technici continu ondersteuning kunnen bieden bij problemen waarvoor aanwezigheid in de restaurants vereist is. Denk aan de reparatie en installatie van hardware en het wijzigen of verwijderen van apparaten.

‘We waren op zoek naar een éénloketsysteem voor onze technische ondersteuningsbehoeften, en hadden nood aan effectieve tools om ervoor te zorgen dat onze restaurants effectief en efficiënt blijven in een steeds meer digitaal gerichte omgeving’, stelt Kristof Vanonckelen van McDonald’s België. Het contract met Atos loopt voor de komende vijf jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-28T11:51:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.