Cegeka groeit verder in Franstalig België

NSI, de dochteronderneming van Cegeka die actief is op de Franstalige markt, neemt het Brusselse it-bedrijf BuSI over. Hiermee versterkt Cegeka zijn greep op de Franstalige markt in België.

Met de overname van honderd procent van de aandelen van BuSI, met hoofdkantoor in Brussel, bevestigt NSI de plannen om te groeien in de Franstalige markt in België.

BuSI is actief op de it-markt sinds 2002 en telt 260 it-professionals. Zij ondersteunen it-projecten bij overheidsorganisaties en een aantal grote bedrijven, voornamelijk in Wallonië en Brussel. Met deze deal breidt het klantenbestand van NSI verder uit en voegt het bedrijf naar eigen zeggen nieuwe expertise toe aan zijn portfolio.

‘Met deze overname bevestigt NSI opnieuw het streven om een belangrijke speler te worden op de Belgische it-markt. We hebben nu bijna 1.400 medewerkers in dienst en hebben onze aanwezigheid in de Brusselse regio aanzienlijk versterkt. Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor ons bedrijf', aldus Manuel Pallage, ceo van NSI. Er worden evenwel geen financiële details vrijgegeven over de overname.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-22T10:27:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.