Dstny legt financiële basis voor verdere groei

Geld groei financieel

Dstny, een toonaangevende Europese leverancier van cloudgebaseerde oplossingen voor bedrijfscommunicatie, krijgt groeigeld. Daarnaast vindt herfinanciering plaats van de bestaande schulden.

Het Franse private equity-bedrijf Seven2, voorheen Apax Partners, steekt opnieuw kapitaal in de softwareleverancier uit Zaventem. Dstny, vroeger Destiny, transformeerde de afgelopen jaren van een telco naar een breder techbedrijf. Ceo Daan De Wever wil dat de groep zijn vleugels in Europa verder uitslaat. Met het extra groeigeld zijn nieuwe acquisities mogelijk.

De interactieve tools voor bedrijfscommunicatie worden als een dienst geleverd. Ze verbinden werknemers en klanten via alle mogelijke communicatiekanalen waaronder spraak, video en chat.

Dstny, met hoofdkantoor in Zaventem, heeft meer dan duizend werknemers in zeven Europese landen (België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Denemarken, VK) en een jaaromzet van 250 miljoen euro in 2022.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-05T12:54:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.