Agfa-Gevaert sluit grote deal in Zweden

Dit artikel delen:

Agfa-Gevaert ondertekende een raamakkoord met de Zweedse regio Västra Götaland. Achttien ziekenhuizen in deze regio worden uitgerust met de radiologie-informatiesystemen en het beeldarchiverings- en beeldcommunicatiesysteem (RIS/PACS) van Agfa-Gevaert.

Västra Götaland is een van de grootste gezondheidzorgregio’s in Zweden. In de regio werken 45.000 werknemers in achttien ziekenhuizen en tweehonderd gezondheidszorgcentra. Het raamakkoord met Agfa legt standaardvoorwaarden vast waaronder de ziekenhuizen van de regio Agfa HealthCare’s Enterprise Imaging voor Radiologie-oplossing kunnen implementeren.

Aangedreven door een modern it-platform dat gebouwd is op de hedendaagse mainstream it-componenten en -normen, vereenvoudigt Agfa HealthCare’s Enterprise Imaging voor Radiologie-oplossing de activiteiten van het ziekenhuis en vermindert het de it-voetafdruk en de onderhoudskosten van het systeem.

Klinische productiviteit wordt gerealiseerd door enerzijds een betere coördinatie en productiviteit van de gebruikers en anderzijds door een betere kwaliteit van de informatie. Het ontwerp ondersteunt de complexiteit van de moderne diagnostische beeldvorming. Taakgebaseerde workflows helpen de gebruiker prioriteiten te leggen in de dagelijkse activiteiten en vergemakkelijken, dankzij innovatieve tools, de samenwerking binnen en buiten de beeldvormende afdelingen. Zo dragen deze laatste allen bij aan kwaliteitsvolle resultaten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-04T12:09:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.