Managed hosting door True

Skyline levert Al Jazeera DataMiner-software

 

Al Jazeera

Skyline Communications uit Izegem gaat samenwerken met Al Jazeera, de wereldwijde televisienetwerkgigant. Binnenkort worden alle uitzendingen beheerd met DataMiner, een softwareplatform ontworpen door de West-Vlamingen.

'Onze software zal binnenkort instaan voor het overkoepelende beheer van alle uitzendingen en de uitwisseling van alle digitale informatie tussen het hoofdkwartier in Doha en de tachtig kantoren verspreid over de hele wereld', zegt Ben Vandenberghe, ceo van Skyline Communications. 'Dit contract is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf. Het bewijst eens te meer dat onze unieke technologie van wereldniveau is. Het is ook een heel mooie erkenning voor het schitterende werk dat ons getalenteerd team van software-, ict- en telecomingenieurs levert.'

Skyline Communications is één van de snelst groeiende technologiebedrijven in België en werd daarvoor onlangs ook bekroond door Deloitte. Ze leveren hoogtechnologische software voor het beheren en aansturen van complexe broadcast-, satelliet-, kabel- en telecomsystemen. Ondertussen zijn er meer dan 150 medewerkers aan de slag.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5667991). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×