Intris rondt kaap van 1 miljoen douaneberichten

Dit artikel delen:
Laptop

Ict-bedrijf Intris uit Berchem ontwikkelde een eigen platform dat rechtstreekse communicatie mogelijk maakt tussen de douaneadministraties in de Benelux. Onlangs passeerde deze Customs Communications Tool de kaap van één miljoen douaneberichten.

Intris focust zich op het verbeteren van de efficiëntie van goederenstromen. Ze mikken zich met hun software op transportbedrijven, expediteurs, maar ook de verwerking van douaneverordeningen en goederenopslag.

Het Customs Communication Tool van Intris is in de hele Benelux inzetbaar. Gebruikers kunnen via één systeem alle aangiftes rechtstreeks vanuit hun Tris Customs-oplossing bij de respectieve douaneoverheden indienen. Het AS/2-protocol (digitale handtekening en encryptie) moet de veiligheid van de communicatie garanderen. Dit werd bevestigd door de uitreiking van een AEO-certificaat.

Intris is goed voor een omzet van om en bij de zes miljoen euro en telt 45 medewerkers. Momenteel draait de software bij zo een 250 klanten, waaronder namen als Ahlers, DP World, ASX-Ibeco en Van Moer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-06T09:01:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.