Managed hosting door True

Intris rondt kaap van 1 miljoen douaneberichten

 

Laptop

Ict-bedrijf Intris uit Berchem ontwikkelde een eigen platform dat rechtstreekse communicatie mogelijk maakt tussen de douaneadministraties in de Benelux. Onlangs passeerde deze Customs Communications Tool de kaap van één miljoen douaneberichten.

Intris focust zich op het verbeteren van de efficiëntie van goederenstromen. Ze mikken zich met hun software op transportbedrijven, expediteurs, maar ook de verwerking van douaneverordeningen en goederenopslag.

Het Customs Communication Tool van Intris is in de hele Benelux inzetbaar. Gebruikers kunnen via één systeem alle aangiftes rechtstreeks vanuit hun Tris Customs-oplossing bij de respectieve douaneoverheden indienen. Het AS/2-protocol (digitale handtekening en encryptie) moet de veiligheid van de communicatie garanderen. Dit werd bevestigd door de uitreiking van een AEO-certificaat.

Intris is goed voor een omzet van om en bij de zes miljoen euro en telt 45 medewerkers. Momenteel draait de software bij zo een 250 klanten, waaronder namen als Ahlers, DP World, ASX-Ibeco en Van Moer.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5675708). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×