Het Limburgse BKM neemt Hexacom over

Dit artikel delen:
Handen schudden

Het Limburgse BKM neemt zijn branchegenoot Hexacom over. Hierdoor ontstaat een groep met een omzet van 27 miljoen euro en met kantoren in Hasselt, Brussel en Gent.

BKM en Hexacom bundelen de krachten. Hiermee worden ze naar eigen zeggen één van de grootste it-integratoren van België. Na de overnames van Attention, Businesscom en Oratis is dit al de vierde overname van Bart Soetaers en Marc Max, de oprichters van BKM.

De overname van Hexacom stelt BKM in staat haar one stop shop concept verder uit te bouwen via een verticale integratie van connectiviteit met hardware- en software oplossingen. BKM gaat zich dan nog sterker kunnen toeleggen op zijn vier expertisedomeinen: telefonie, connectiviteit, it en printoplossingen. 

De groep telt nu zo een 160 medewerkers en meer dan veertienduizend klanten. Tegen 2020 wil het bedrijf de kaap van de vijftig miljoen euro ronden. Na de integratie van Hexacom worden nieuwe overnames zeker niet uitgesloten. De locaties en namen van de ondernemingen worden voorlopig behouden.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-11T09:11:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.