Raido wint VMware Partner Innovation-prijs

Dit artikel delen:
Virtualisatiespecialist Raido

Raido-winnaars Wim Van Balen (managing partner, links), Veerle Lenaerts (account manager, midden) en Kjell De Maeyer (account manager, rechts)

Virtualisatiespecialist Raido uit Wommelgem wint de EMEA VMware Partner Innovation Award in de categorie mobility. De prijs werd uitgereikt tijdens de VMware Partner Leadership Summit in Scottsdale, de Verenigde Staten.

Virtualisatiespecialist Raido is een dochteronderneming van SecureLink. Het werd opgericht in 2008 en houdt kantoor in Wommelgem. Het ging tijdens de Partner Leadership Summit van VMware als enige Belgisch bedrijf met een prijs naar huis, namelijk de Partner Innovation Award voor Mobility.

Wim Van Balen, managing partner van Raido: ‘Als specialisten in End User Computing zien wij veel toegevoegde waarde in de VMware oplossingen voor Business Mobility. De visie en strategie van VMware hebben ons overtuigd om ons eigen ‘Raido Flight Case Program’ te ontwikkelen: Een programma waarbij eindgebruikers de Nieuwe Digitale Werkplek kunnen uittesten in hun eigen omgeving met live toepassingen, live gebruikers en data.´

Infosecurity.be

Computable.be is hoofdmediapartner van Infosecurity Belgium op 23 en 24 maart te Brussels Expo. Raido is een dochteronderneming van SecureLink. Dit beveiligingsbedrijf is tijdens deze beurs te vinden op stand 03.B024.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-03-17T15:39:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.