Silicon en Tiger Experience werken samen

Dit artikel delen:
Samenwerken

It-dienstverlener Silicon en Mobistar-partner Tiger Experience starten een samenwerking om hun aanbod aan West- en Oost-Vlaamse bedrijven te vervolledigen. Silicon biedt de telefonie-oplossingen van Tiger Experience aan en omgekeerd schakelt Tiger Experience, Silicon in voor de it-behoeften van zijn klanten.

Beide bedrijven focussen zich op deze regio Oost- en West-Vlaanderen. Tot het aanbod van Silicon behoren systemen voor customer relationship management (CRM), documentbeheer, boekhouding en enterprise resource planning (ERP), back-up en disaster recovery, het beheer van bedrijfsprocessen en werkstromen, unified communications, virtualisatie en gegevensbeveiliging.

Silicon is actief sinds 1978 en groeide uit tot een bedrijf met achttien medewerkers. Goed voor een omzet van 2,5 miljoen euro vorig jaar. Tiger bestaat ondertussen twintig jaar en is gespecialiseerd in telecom, telefooncentrales, energie en internet. Het bedrijf telt 45 medewerkers en behaalde een omzet van 8 miljoen vorig jaar.

Beide bedrijven gaan ervan uit de samenwerking hun omzet, rendabiliteit en dienstverlening ten goede zullen komen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-06T08:45:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.