Imtech-Telecom verandert naam in Dynniq Belgium

Dit artikel delen:

Imtech-Telecom voert een naamswijziging door naar Dynniq Belgium. Daarnaast haalt het twee nieuwe bestuurders aan boord: Danny Asselman als general manager en medebestuurder Gerrit Van den Heuvel, die de rol van operationeel directeur uitoefent.

Met deze nieuwe structuur zal de netwerkintegrator zich voornamelijk gaan richten op mobiliteit, verkeerscentrales en bedrijfskritische netwerken voor overheden, industrie en datacenters. Het bedrijf geeft zijn klanten de mogelijkheid om een privaat netwerk op te bouwen met darkfiber en beheert de transmissie met x/WDM-apparatuur.

Dynniq Belgium is met meer dan achttienhonderd medewerkers actief op de Europese markt, maar is ook daarbuiten aanwezig. Vorig jaar haalde het bedrijf nog een omzet van 8,9 miljoen euro, met een operationeel resultaat van 0,5 miljoen euro. 

Dynniq Belgium is actief binnen het Europees consortium van het OpenAIS project. OpenAIS staat voor  'Open Architecture for Intelligent Solid State Lighting Systems'. Het is een project rond het creëren van open standaarden voor licht (IPv6) en het introduceren van licht voor het internet of things (IoT).  Dynniq Belgium treedt daar op als technologie partner rond IoT. Dit project OpenAis is tot stand gekomen met steun van Horizon 2020 van de Europese Unie. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-25T08:49:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.