Viu More verhuist naar Merelbeke

Dit artikel delen:
Verhuizen

Viu More, specialist in augmented reality voor de zakelijke sector, heeft recent een nieuw kantoor in Merelbeke betrokken. Vanuit deze locatie werkt het bedrijf verder aan de realisatie van de fabrieken van de toekomst. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van de software die Viu More levert.

Augmented reality is een technologie waarbij virtuele elementen worden geprojecteerd op de werkelijke wereld met behulp van een smart device. Men creëert als het ware een volledig nieuwe wereld door extra informatie aan de realiteit toe te voegen. Recent kreeg Viu More voor het ontwikkelen van deze technologie ook de steun van iMinds.

Samen met een aantal andere industriële partners en onderzoeksgroepen van de Universiteit van Gent en van de Vrije Universiteit Brussel zal uitgebreid onderzoek gevoerd worden waarbij de focus ligt op een substantiële verhoging van de performantie en robuustheid van de augmented reality-software. Hierdoor zal het aantal opportuniteiten en toepassingen sterk kunnen worden uitgebreid. Tegelijk zal onderzocht worden wat de voordelen zijn van het gebruik van augmented reality ten opzichte van andere technologieën die voor dezelfde toepassingen kunnen worden gebruikt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-11T08:37:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.