Proximus SpearIT start nieuwe business unit

Dit artikel delen:
Nieuw kantoor

Proximus SpearIT, de it-dienstverlener uit Diest, start een nieuwe business unit. Hiervoor trok het Geert Van Winkel aan als productmanager services & sourcing. Hij moet deze nieuwe divisie op de kaart zetten.

Proximus SpearIT profileert zich als partner van kmo’s die al hun behoeften op het vlak van informatica, netwerken en infrastructuur combineert in één full it-package. Het bedrijf biedt op maat gemaakte oplossingen met technologieën aangepast aan de activiteiten van die kmo’s.

Geert Van Winkel was eerder actief bij FIS (Clear2Pay), Accenture en Atos Origin. Hij moet de bestaande activiteiten rond box moving en integratie ondersteunen. Onder services valt de dienstverlening vanaf aankoop over installatie tot nazorg. Via sourcing worden noden als onsite- en remoteservicedesk ingevuld voor klanten die dat zelf moeilijk kunnen.

Waar het bedrijf zich in het verleden concentreerde op kleine bedrijven, wil het nu de stap gaan zetten naar kmo’s met een 25-tal medewerkers. Bij Proximus SpearIT zelf zijn een zestigtal medewerkers aan de slag. De ambitie is om volgend jaar vijftig bijkomende medewerkers aan te werven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-07-29T08:51:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.