Gonnissen chief enterprise bij Orange Belgium

Dit artikel delen:
Orange

Op voorstel van zowel huidig ceo Jean Marc Harion als Michaël Trabbia, ceo vanaf 1 september 2016, heeft de raad van bestuur van Orange Belgium de nominatie van Ingrid Gonnissen als nieuwe chief enterprise officer, met ingang van 1 september 2016, goedgekeurd.

Ingrid Gonnissen heeft dertig jaar ervaring in de b2b-wereld. Zij bracht het grootste deel van haar carrière door bij Xerox waar ze in 1990 begon. Ingrid bekleedde diverse posities voordat ze in 2011 algemeen directeur van Xerox werd voor België en Luxemburg.

Jan Steyaert, voorzitter van de raad van bestuur, reageert: 'We zijn ervan overtuigd dat Ingrid de ideale kandidaat is om onze b2b-activiteiten te beheren. Haar ruime ervaring en kennis van de ict-sector zullen van grote waarde zijn voor de verdere ontwikkeling van onze activiteiten op de bedrijvenmarkt.'

Over haar benoeming zegt Gonnissen: 'Dankzij de kwaliteit van ons 4G-netwerk en de recente goedkeuring betreft de aanname van het merk Orange, hebben we alles in huis om aantrekkelijke en innovatieve diensten te kunnen aanbieden. Onze aandacht zal voornamelijk gaan naar het behoud en de werving van nieuwe klanten, de verdere ontwikkeling van ons partnernetwerk en de operationele efficiëntie.'

Gonnissen volgt Nicholas De Walsche op die de enterprise business unit van Orange Belgium ad interim leidde. De Orange enterprise business unit omvat mobiele en vaste convergente aanbiedingen voor kleine, middelgrote en grote bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-29T12:17:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.