Nokia Networks beveiligt apparatuur met Clavister

Dit artikel delen:
cybersecurity

Leverancier van virtuele beveiligingsoplossingen voor netwerkapparatuur Clavister heeft een order ontvangen van Nokia Networks. Die leverancier van netwerkapparatuur zet Clavister in voor de beveiliging van een netwerk van een grote West-Europese operator. De beveiligingsoplossing van Clavister vormt een kernonderdeel van het NetGuard-productaanbod van Nokia dat bij die telecomaanbieder actief is. De naam van de operator is niet bekendgemaakt.

Nokia Networks heeft haar focus op netwerkbeveiliging verscherpt en kiest oplossingen van gespecialiseerde partners om die apparatuur en infrastructuur te beveiligen.
'Hoewel deze order een bescheiden omzetwaarde vertegenwoordigt, is dit een belangrijk startsignaal voor de verkoop van de NetGuard-oplossingen van Nokia. Een succesvolle marktacceptatie hiervan vertegenwoordigt op de lange termijn substantieel omzetpotentieel voor ons', meldt Clavister in een toelichting.

Niels Pluijmen verantwoordelijk voor de verkoop van Clavister in Noord-Europa: 'We zijn enthousiast over deze order. Dit is een mijlpaal in onze samenwerking met Nokia en bewijst dat onze strategische focus op virtuele beveiliging vruchten begint af te werpen. Deze oplossing, die speciaal is ontwikkeld om te voorzien in de eisen van moderne netwerken, brengt ons in een unieke positie om een groter deel van de sdn/nfv-markt te bedienen.'

Clavister levert beveiligingsoplossingen voor vaste, mobiele en virtuele netwerkomgevingen. De organisatie levert het mkb, telecombedrijven en leveranciers van cloudoplossingen, verschillende beveiligingsoplossingen tegen steeds geavanceerdere aanvallen. Clavister is genoteerd aan de Nasdaq. Het Europese kantoor is gevestigd in de Duitse stad Hamburg. De Nederlandse markt wordt via partners bediend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-03T11:01:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.