Panasonic op jacht naar handheldpartners

Nieuwe distributeur Scansource helpt mee met zoektocht

Dit artikel delen:

Panasonic handheld FZ-N1

Panasonic is het partnerprogramma Toughbook Edge gestart om meer wederverkopers voor de Europese markt aan te kunnen trekken. Inmiddels is er al een zestigtal aangetrokken, beweert de Japanse fabrikant van robuuste computerapparatuur. Panasonic werkt hierbij samen met Scansource, recentelijk aangesteld als gespecialiseerde Europese distributeur.

Bijna een derde van de robuuste mobiele apparaten van Panasonic richt zich op de handheldmarkt. Om deze markt stevig in handen te krijgen heeft het computerbedrijf het Edge-kanaalprogramma in het leven geroepen. Dit gespecialiseerde distributiekanaal moet bijdragen aan de verdere groei van Panasonic op de Europese markt voor 'rugged' handhelds.

Met de recente aanstelling van Scansource als gespecialiseerde Europese distributeur en het aantrekken van value added resellers (var's) in dit segment richt Panasonic dit kanaal verder in. Het speciale handheld partnerprogramma Edge biedt var's toegesneden technische en marketing- & verkoopondersteuning indien zij voldoen aan bepaalde kwalificatiecriteria.

Robuust

Volgens Panasonic zijn er inmiddels zestig wederverkopers geselecteerd maar kan het bedrijf nog meer var's gebruiken op de robuuste handheldmarkt. Het bedrijf werkt daarvoor samen met zijn nieuwe distributeur Scansource die de nieuwe partners identificeert en vraagt om deel te nemen aan het programma.

Resellers krijgen toegang tot oplossingen en apparaten, zoals de Panasonic Toughpad FZ-F1 en FZ-N1 5-inch handheld tablets met hun kenmerkende gekantelde barcodescanner die beschermt tegen rsi. Deze robuuste maar ergonomische apparaten zijn in trek bij medewerkers in sectoren zoals transport en logistiek, detailhandel, productie en andere verticale markten met buitendiensten en veel logistiek werk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-29T15:24:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.