Esas-dochter Teletronika koopt BAM Infratechniek

BAM Infra Nederland verkoopt Belgische dochter

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

Het Belgische telecombedrijf BAM Infratechniek uit Schoten komt in handen van Teletronika uit Wuustwezel. BAM Infratechniek, waar ruim dertig man werken, verzorgt de aanleg van telecom-infrastructuren in België. Er worden geen financiële details bekendgemaakt.

BAM Infratechniek is een Belgische dochteronderneming van BAM Infra Nederland. De organisatie legt zich toe op de aanleg van telecominfrastructuren in België en realiseerde vorig jaar een omzet van zo’n tien miljoen euro. De moederorganisatie, BAM Infra Telecom, ziet echter onvoldoende mogelijkheden om de activiteiten van de Belgische dochter verder uit te bouwen. Reden om deze tak aan Teletronika te verkopen.

Teletronika is gespecialiseerd in advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van telecommunicatie-infrastructuren. De kernactiviteiten omvatten glasvezel en coaxtechniek. Het is een dochteronderneming van het Belgische Esas, dat over diverse kantoren in Nederland en België beschikt. Die moederorganisatie installeert en beheert toestellen die met het internet zijn verbonden, voornamelijk bij  telecom- en nutsbedrijven in de Benelux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-06T11:00:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.