Philippe Le Cerf start bij De Lijn

Dit artikel delen:
De Lijn

Philippe Le Cerf start vandaag als nieuwe directeur ict en digitalisering bij De Lijn. Na vier jaar Gartner trekt hij dus terug naar het bedrijfsleven.

Ingenieur Philippe Le Cerf brengt ervaring naar De Lijn. Van 1994 tot 1998 was hij bij Proximus it infrastructure project leader. Toen verkaste hij naar bierbrouwer Inbev waar hij gedurende negen jaar doorgroeit tot director of it infrastructure, services en operations voor West-Europa. In de zomer van 2007 trekt hij opnieuw naar de telcobiotoop en wordt hij bij Mobistar (het huidige Orange) director it strategy, security en technical foundations. Bijna zeven jaar later trekt Vinçotte hem aan als de nieuwe cio. Daar blijft hij iets meer dan twee jaar om dan bij Gartner aan de slag te gaan, vanaf april 2017. 

Zijn job als it- en digitaliseringsdirecteur bij De Lijn wordt een uitdaging. Het digitaliseringsproces moet immers nog op gang getrokken worden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-14T10:52:00.000Z Luc Blyaert