Tridir ontzorgt notarissen met mobiele toestellen

Dit artikel delen:
Mobiel mobile laptop pc

Startup Tridir wil ondernemingen helpen bij het beveiligd controleren en monitoren van hun mobiele toestellen. Het is alvast van start gegaan met enkele notariaten in Brussel en Vlaanderen.

Tridir heeft een platform ontwikkeld dat de mobiele it-oplossingen van ondernemingen in goede banen moet leiden. “We zorgen eigenlijk voor het aligneren van vaste én mobiele toestellen. Het gaat daarbij om security, beheer en controle, het aanbrengen van functionaliteiten per werknemer én de verwerking van afgeschreven smartphones,’ vertelt chief technology officer en mede-aandeelhouder Patrick Wils. Hij brengt de ervaring mee van Verizon Business en Orange én was tot 2019 managing director van Gema, het gewezen Mobila, dat het management van de mobiele oplossingen voor multinationals verzorgde.

Tridir kan tevens instaan voor de aankoop van de smartphones maar beperkt zich daarbij grotendeels tot de toestellen van Samsung en Apple. De twee jaar oude startup die een tiental medewerkers telt, is tevens een van de partners van het Vito-raamcontract van Securitas bij de Vlaamse overheid.

Tridir maakt deel uit van de Ecompass-groep van ondernemer Serge Myngheer. Die heeft samen met enkele privé-investeerders Tridir opgericht.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-21T22:56:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.