Datacamp trekt 1 miljoen dollar durfkapitaal aan

online training

De Belgische start-up Datacamp, actief in online trainingen betreffende data-analyse, heeft recent een miljoen dollar durfkapitaal binnengehaald. Met deze financiering kunnen ze hun nieuwe feature Datacamp Groups uitbouwen, nieuwe kantoren openen en hun team versterken.

Al meer dan driehonderdduizend leerlingen in 150 landen hebben gebruik gemaakt van dit e-learning-platform. Het Amerikaanse Accomplice stelt nu een miljoen dollar kapitaal ter beschikking van de start-up om dit nog verder uit te bouwen. De totale opgehaalde financiering bedraagt nu al 2,3 miljoen dollar.

Met deze investering kan de nieuwe feature Datacamp Groups verder uitgewerkt worden. Deze tool verhoogt het engagement tussen deelnemers van online trainingen, wat bijdraagt aan sneller leren. Ook de leraars kunnen perfect de evolutie volgen en de vooruitgang monitoren van de leerlingen. 

 Er zal ook een kantoor in Cambrigde geopend worden en het aantal teamleden zal gevoelig stijgen.

 Datacamp werd in 2013 opgestart en was één van de eerste projecten ondersteund door het iMinds iStart Business Incubation Program. Momenteel telt het bedrijf twaalf medewerkers in Europa en Noord-Amerika. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-29T15:01:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.