Start-up Crowdbeamer betreedt onderwijssector

Studenten

De Antwerpse start-up Crowdbeamer treedt toe tot de onderwijssector. Het presenteerde zijn presentatiesysteem aan vertegenwoordigers van de onderwijssector tijdens de ICT Praktijkdag in Gent. Het presentatiesysteem Crowdbeamer stelt gebruikers in staat om presentaties op mobiele apparaten te volgen en op te slaan.

Studenten gebruiken vaak pen en papier om notities te maken. De Antwerpse start-up zag dan ook mogelijkheden om zijn Crowdbeamer-applicatie in te zetten in de onderwijssector. De oplossing verspreidt presentaties zonder Wi-Fi- of internetverbinding. Applicatiegebruikers kunnen op hun smartphone, laptop of tablet de presentaties bekijken, opslaan, notities toevoegen en verrijken met extra content of eigen opmerkingen.

Crowdbeamer is een start-up van Hans Romaen en Peter Ryckaert. Zij ontwikkelden het gelijknamige product in samenwerking met een team van Europese experten. Die namen het ontwikkelingsproces op zich. De Crowdbeamer-oplossing werd getest en gevalideerd in het technologie lab van iMinds.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-26T10:06:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.