Unit 4 strikt Neoma Business School

Unit4

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 weet met zijn nieuwe cloud oplossing Student Management na de Reykjavik University nu ook de Franse Neoma Business School als klant binnen te halen.

Student Management stelt onderwijsinstellingen in staat om de manier waarop zij studenten aantrekken, managen en ondersteunen gedurende de volledige studiecyclus eenvoudig aan te passen. Met dit nieuw ontwikkelde cloudsysteem is Unit4 een van de eerste bedrijfssoftwareleveranciers die voldoet aan de vraag om innovatie in studenteninformatiesystemen.

Aangezien bijna drie op de vier studenten wereldwijd vinden dat een school digitaal moeten innoveren omarmen de klanten van Unit4 de Student Management cloud met plezier.

‘Wereldwijd is er de afgelopen jaren nauwelijks geïnnoveerd in Student Informatie Systemen (SIS)’, aldus Martien Merks, executive vice president en managing director bij Unit4. ‘In onze compleet nieuwe versie van Student Management combineren we onze unieke expertise en jarenlange ervaring in de onderwijssector. We zijn ervan overtuigd dat onze oplossing SIS naar een hoger niveau tilt.’

Neoma implementeert Student Management momenteel. In de herfst wil het opleidingsinstituut er een proeffase mee draaien, om het dan begin 2017 volledig in gebruik te nemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-16T15:35:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.