Vasco versterkt ICT-opleiding Thomas More

Studenten

Authenticatiespecialist Vasco Data Security uit Wemmel sluit een partnership met de hogeschool Thomas More. Het is benoemd tot ‘Partner in Education’ van de opleiding Elektronica-ICT. Vasco-specialisten nemen vanaf komend studiejaar een deel van een opleidingsonderdeel voor hun rekening.

Sinds deze week is Vasco Data Security ‘Partner in Education’ van de Thomas More-opleiding Elektronica-ICT op Campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver. Het is volgens de hogeschool de eerste partner van deze ict-opleiding. De authenticatiespecialist engageert zich om de opleiding (inhoudelijk) te versterken.

Vanaf het academiejaar (2016/2017) nemen Vasco-specialisten een deel van een opleidingsonderdeel voor hun rekening. De specialisten geven les in authenticatietechnologieën en cybersecurity. Hierbij worden alle aspecten bekeken: het web, de serverinfrastructuur, de toestellen, de integratie van iOS-development-applicaties. Studenten behalen vervolgens via een examen het ‘Vasco Certified Engineer’-certificaat.

Partners in Education

De hogeschool Thomas More leidt studenten op tot professionals die 'onmiddellijk inzetbaar zijn op de arbeidsmarkt'. Het sluit onder de naam 'Partners in Education' samenwerkingsverbanden met bedrijven die hun schouders willen zetten onder innovatief, werkveldgericht onderwijs van hoge kwaliteit. Via de adviesraad van Partners in Education sturen de bedrijven mee de opleiding en staan ze in voor de kwaliteit ervan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-21T09:38:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.