Signpost koopt Spaanse branchegenoot Campus DPI

Leverancier van ict-oplossingen voor het onderwijs Signpost neemt het Spaanse Campus DPI over. Dat bedrijf uit Valencia wordt onderdeel van de hardwaretak van het Kortrijkse ict-bedrijf.

Eerder oriënteerde Signpost zich nog op de verkoop van zijn hardware-divisie, maar nu blijkt dat die divisie zich juist heeft versterkt via een overname in Spanje. Campus DPI levert laptops en bijbehorende diensten aan de Spaanse onderwijssector.

Zakenkrant De Tijd meldt de overname en sprak Signpost-directeur Arne Vandendriessche. Hij vertelt aan de krant dat de overname past in een groeiplan om rond 2025 een toonaangevende Europese ict-speler in onderwijsland te worden.

De overname van Campus DPI is de eerste in Spanje. Signpost heeft de strategie om op termijn via overnames en autonome groei door te stoten tot de Europese top van ict-leveranciers binnen het onderwijs.

Proximus

Signpost bestaat uit vier onderdelen: een hardwaretak (laptops), een software-poot, een divisie voor een digitaal platform voor de verspreiding van digitaal lesmateriaal en een aanbieder van internetverbindingen voor onderwijsinstellingen (samen met Proximus).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-14T12:34:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.