MolenGeek lanceert rekruteringsdienst SideGeek

MolenGeek, bekend als programmeerschool, start nu ook met SideGeek. Dit moet een alternatief bieden voor de traditionele rekrutering van it-profielen.

MolenGeek is vandaag al tegelijk een programmeerschool (met name voor Brusselse jongeren), een co-workingruimte, een coaching-omgeving, een startup-incubator, maar nu heeft het er dus een initiatief bij. Onder de naam SideGeek start het met een rekruteringsdienst.

SideGeek is ontwikkeld en ontworpen om bedrijven in staat te stellen vanaf het allereerste begin van het opleidingsproces betrokken te raken bij kandidaten. Na de opleiding zou ook meteen de aanwerving volgen. Het doel is, aldus de initiatiefnemers, om op die manier een hechtere en duurzamere relatie voor de toekomstige werknemer op te bouwen. Tientallen bedrijven, waaronder PWC België, zijn bij het project betrokken.

Het is een volgende stap in de verdere uitbouw van MolenGeek. Heel wat bedrijven gingen de voorbije maanden in zee met het Brusselse initiatief voor opleidingen, zoals Amazon Web Services, Microsoft en Proximus. Ook Google steunde MolenGeek financieel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-08T10:20:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.