KU Leuven koopt Apple-materiaal voor medewerkers

De komende jaren neemt Associatie KU Leuven producten af via it-dienstverlener Dustin. Daarbij gaat het vooral om Apple-apparatuur. Naast het leveren van het materiaal, waarmee een budget van ongeveer een miljoen euro per jaar is gemoeid, zorgt Dustin ook voor de service na verkoop.

De Associatie KU Leuven omvat naast de KU Leuven ook de hogescholen Vives, Thomas More, UCLL, Odisee en Luca School of Arts. Het volledige netwerk verspreidt zich over 23 campussen in Vlaanderen en Brussel en biedt plaats aan in 110.000 studenten. Binnen de verschillende instellingen werken er zo’n 22.000 krachten. Om voor hen het geschikte it-materiaal aan te kopen, zocht de Associatie KU Leuven een nieuwe partner die Apple-apparatuur kon leveren. Via een Europese aanbesteding kwam Dustin als aanbieder uit de bus en ging begin 2021 een samenwerking van start voor vier jaar.

Miljoen

De komende jaren voorziet de Associatie KU Leuven een budget van ongeveer een miljoen euro per jaar voor Apple-hardware en bijhorende services.

Wie een nieuw toestel wil bestellen, zou zelf het gewenste apparaat kunnen configureren via een tool die Dustin samen met Apple heeft opgesteld. Dustin beschikt over een team dat alle aanvragen vanuit de Associatie KU Leuven behandelt en de bestellingen opvolgt. ‘De medewerkers kunnen via de tool aangeven waar ze nood aan hebben. Vervolgens krijgen ze een productcode die ze kunnen doormailen naar Dustin, dat als single point of contact fungeert’, zegt Joris Feyen, sales manager public sector bij Dustin. Onder de service na verkoop horen ook herstellingen, onderhoud en de voorziening van vervangtoestellen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-04T12:57:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.