UP Learning neemt 17 Belgische klanten van Xylos over

UP Learning, de Nederlandse aanbieder van online-leerplatformen Totara en Moodle, krijgt er zeventien Belgische klanten bij. Deze worden overgenomen van de Belgische ict-dienstverlener Xylos. UP Learning had al internationale ambities en opende in 2021 om die reden een kantoor in Antwerpen.

Met de transactie doet Xylos afstand van zijn klanten die gebruikmaken van leerplatform Totara. Het gaat onder meer om de Vlaamse Sportfederatie, Randstad en Shimano, die dus vanaf nu worden ondersteund vanuit UP Learning. De Belgische dienstverlener richt zich liever op de ontwikkeling van zijn eigen opleidingen en digitale leeroplossingen.

Uitbreiding

Het Nederlandse UP Learning bedient al langer klanten die zijn gevestigd in België, zoals chocolatier Barry Callebaut. De transactie met Xylos betekent dat het aantal Totara-klanten uitbreidt van 38 naar 55. Het bedrijf in Ede verwacht dat de groeispurt geen gevolgen heeft voor zijn klanten en medewerkers. Er werken ongeveer 35 mensen voor een klantenkring die bestaat uit bedrijven als ABN Amro, het ministerie van Defensie, de Europese Commissie en supermarktketen Plus.

Ict-dienstverlener Xylos heeft vestigingen in Antwerpen, Brussel, Herentals en Kortrijk. Er werken ongeveer 250 mensen voor klanten zoals Proximus, Engie, Mazda en Provincie Antwerpen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-04-14T11:26:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.