Signpost Group neemt Fourcast over

Leverancier van ict-oplossingen voor het onderwijs Signpost heeft branchegenoot Fourcast uit Kortrijk overgenomen. Daardoor krijgt het bedrijf uit Lokeren er een nieuwe tak bij, namelijk voor opleiding én advies. Signpost laat verder weten een groot contract met Katholiek Onderwijs Vlaanderen te hebben getekend.

De expertise van Fourcast omvat met name het opleiden, begeleiden en ondersteunen van onderwijsprofessionals op vlak van digitale vaardigheden.  

Signpost Group (270 man) richt zich op het digitaliseren van het Europese onderwijs. Het bedrijf levert hardware (Signpost Hardware), software (Academic Software), connectiviteit (Academic Connect by Proximus), digitale content (Digitale Methode) én training (Fourcast for Education) aan studenten en (hoge)scholen in tien Europese landen.  

Naast de overname van Fourcast maakte Signpost bekend opnieuw een overeenkomst met Katholiek Onderwijs Vlaanderen te hebben gesloten. Het bedrijf won de aanbesteding voor laptops met extra diensten leveren van de aankoopcentrale Doko ((Diensten ter Ondersteuning van het Katholiek Onderwijs). Het vierjarig contract heeft een geschatte waarde van 220 miljoen euro.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-05-25T12:52:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.