Atos werft tijdelijke ict’ers met Blue Force Alliance

It-dienstverlener Atos besteedt de werving en contracthandling van tijdelijke it-professionals uit aan Blue Force Alliance (BFA). Het gaat om zzp’ers die gespecialiseerd zijn in het leveren van diensten voor een digitale transformatie. Daarvoor hebben de partijen een samenwerking voor drie jaar ondertekend. Het gaat om tijdelijk personeel voor Atos in de Benelux en Scandinavië.

BFA is een consortium van Staffing Management Services en Source. Staffing Management Services uit Rotterdam is gespecialiseerd in de regievoering van de werving en inzet van tijdelijk personeel. Source verzorgt contracthandling van (tijdelijke) externe professionals. Dat bedrijf heeft vestigingen in Hoofddorp, Diegem en Luxemburg.

De partijen leverden al diensten aan de Atos Groep. Zo verzorgt Staffing Management Services de msp-dienstverlening voor tijdelijk personeel voor Equens Worldline en is Source verantwoordelijk voor het contractmanagement van alle tijdelijke stafmedewerkers van Atos in de Benelux.

Nu tekenen de partijen een samenwerkingsovereenkomst van drie jaar voor de werving en contracthandeling van zpp’ers met specifieke vaardigheden voor de levering van diensten op het gebied van digitale transformatie.  

‘Met deze overeenkomst profiteert Atos van de gestandaardiseerde en geautomatiseerde werkwijze van Blue Force Alliance. We beschikken over één loket voor de werving en contracthandeling van tijdelijke it-professionals’, vertelt Martin Schoenmakers, coo bij Atos Benelux & The Nordics.

‘We streven naar een balans tussen eigen personeel en tijdelijk personeel’, vervolgt Schoenmakers. ‘Zo zijn we een programma gestart waarin we eigen personeel omscholen naar functies gericht op de digitale transformatie van onze klanten. Door te investeren in onze eigen medewerkers en de werving van tijdelijke professionals kunnen we inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-22T10:16:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.