Zander Colaers verkast van Cegeka naar Ordina

Zander Colaers gaat aan de slag bij Ordina als operationeel directeur. Hij verlaat Cegeka waar hij ruim veertien jaar aan de slag was.

De zestigjarige Zander Colaers uit Tessenderlo vervangt bij Ordina Eli Destoop die een nieuwe job krijgt op internationaal niveau. Colaers studeerde computerwetenschappen aan de universiteit van Hasselt en ging vervolgens aan de slag bij PinkRoccade waar hij gedurende 11 jaar doorgroeit tot directeur van de industriesector.

In 2005 wordt hij aangetrokken door RealSoftware als vice president client delivery en operations. Drie jaar later, in de lente van 2008, kiest hij voor de Hasseltse integrator Cegeka, eerst als directeur outsourcing voor Nederland en België, vervolgens als director cluster infrastructure. In februari 2015 wordt hij coo van de Cegeka groep. Dat blijft hij ook tot mei 2020. Zander Colaers wordt dan verantwoordelijk voor de digitale transformatie. Sinds begin dit jaar was hij directeur consulting services en directeur operations van de Nederlandse activiteiten. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-11T11:16:00.000Z Luc Blyaert
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.