Yves Vander Auwera topman GIAL

Dit artikel delen:

Yves Vander Auwera wordt de nieuwe topman van GIAL, de it-dienstenleverancier van Brussel stad. Hij volgt er Jean-Marc Goeders op.

Yves Vander Auwera, tot voor kort nog directeur shared services bij de Federale overheidsdienst ICT (Fedict) is sinds midden november de nieuwe directeur-generaal bij GIAL. Dat is de onderneming die zorgt voor de it-dienstenverlening voor Brussel stad, maar ook dient als aankoopcentrale voor Brussel en Wallonië. GIAL telt zo’n 130 medewerkers.

Yves Vander Auwera is een licentiaat informatica van de Université Libre de Bruxelles. Na zijn studies blijft hij nog vier jaar op de ULB, maar daarna komt hij in de bank- en verzekeringswereld terecht. Daar blijft hij zowat twintig jaar, waarvan tien jaar bij Swisslife. Vervolgens gaat hij aan de slag bij EDS waar hij onder andere de fusie tussen AXA en Royale Belge in goede banen leidt. In 2003 start Vander Auwara, een verwoed fietser, bij Fedict waar hij de afdeling Shared Services leidt. Vanaf  2012 combineert hij dat met een job als programmadirecteur voor innovatieve oplossingen bij de Federale Politie. In april van dit jaar kwam er einde aan zijn contract bij Fedict.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-15T12:37:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.